Георги Харизанов е изпълнителен директор на тв Европа, член на ГЕРБ

...
Георги Харизанов е изпълнителен директор на тв Европа, член на ГЕРБ
Коментари Харесай

Георги Харизанов в Пик: В момента на Борисов му е най-лесно. Радев, Мая, Корнелия, Слави и Цветанов не могат да го свалят

Георги Харизанов е изпълнителен шеф на тв " Европа ", член на ГЕРБ и на Института за дясна политика. Той е някогашен шеф на държавното сдружение " Напоителни системи ". През 2013 година против него и двама негови сътрудници от управлението на предприятието беше повдигнато обвиняване за злоупотреби с продажбата на скрап, а по-късно съдът не откри доказателства за закононарушение. Водил е лично предаване по Канал 3 и тв " Европа ". 

Ето какво написа той в " Ретро " и " Пик ":

" Кой поръчва компроматите против Бойко Борисов и кой има максимален интерес от това? Дори късият лист на възможните заинтригувани е толкоз дълъг, че надали ще ни стигне не една, а три такива публикации, с цел да ги изброим, уважаеми читатели.

По държавното управление удрят участниците в проекта „ Решетников “ и работещите за евразийско бъдеще на България. Постсъветските кръгове на алените куфарчета и газовите медиатори, на петролните пари и на основаните от съветските служби престъпни босове. Хората, довели на власт Румен Радев и хората, които ще се опитат да осуетят последната крачка на България към сърцето на Европейския съюз, а точно участието в банковия съюз и механизма ERM II, след който следва приемане на България в еврозоната и въвеждане на еврото.

По държавното управление удрят нелегално забогателите в годините на прехода наши сънародници. Дали облажили от приватизация, дали трансформирали бандитските си пари в бели бизнеси, източващи еврофондове и крадящи акцизи, дали гушнали се с алените барони схемаджии, които постеппенно останаха без политически и прокурорски чадър за действията си и към момента отхвърлят да одобряват новата действителност.

По държавното управление удрят отлъчените от него и прогонените от ръководещата коалиция. До през вчерашния ден бълващи тонове досадни клишета по какъв начин Бойко и ГЕРБ са номер едно, през днешния ден същите тези изхвърлени неудачници размахват пръст в морални проповеди, говорейки за полезности, горделивост и нравственос. Гаче ли етиката и полезностите не бяха тъкмо това, поради чиято липса гласоподавателите по места ги наритаха на локалните избори, а главната им ракета притежател не беше обществено разнебитена за кой ли път, докарвайки нервите и търпението на Бойко Борисов до абсолютния предел.

Добавете към тези хубавци опозицията, безконечните протестъри, медиите на хората с неудовлетворени бизнес апетити и всички, мечтаещи за времена на безпорядък и безредие, в които хубаво да окрадат де що има държавен лев.

Сериозен лист стана, уважаеми читатели.

Добавете към него и международния феномен Румен Радев – единственият президент в света, който през цялото време на мандата отхвърля да е ръководещ и приказва за властта като непряк наблюдаващ . Непрестанно критикувайки всички и за всичко, без да предлага безусловно нищо. Единственият президент в света, нарекъл предписанията да не се струпват хора на едно място поради ковид „ операция “ и решил да се майтапи с щам-1 и щам-2, до момента в който в същото време тихичко си анулира приема за 3 март. Единственият президент в света, който от самото начало беше съпротива и критикът на всичко, което държавното управление подхващаше, без да регистрира постигнатото и без да каже дума за това по какъв начин България се оправи с рецесията в пъти по-добре от страни като Съединени американски щати, Англия, Белгия, Швеция и доста други.

А предизборната акция още не е почнала, уважаеми читатели. Какви ли нови дъна ще бъдат изкопани, когато стартира, откакто още преди началото ѝ политическите съперници на това ръководство паднаха толкоз ниско?

И защото изборите наближават, дано още веднъж забележим дали ръководещите – с всичките им недостатъци, несъмнено, са единственият проблем на политическата ни среда. И дали в случай че на следващия ден сегашните ръководещи не са във властта, България ще цъфне и ще върже? Силно се колебая.

Съмнявам се заради разпарчетосаната втора политическа мощ Българска социалистическа партия, чиито съществени политически остриета не престават да бъдат група вдървени комунисти с по 40-50 години престой в политиката. Разделена на хиляди групички и враждуващи кланове партия, в която главен икономист продължава да е Румен Гечев, а главно острие на председателката – Румен Овчаров. Да се чуди човек коя година сме и какво ли ни чака, в случай че тази безредна навалица пипне властта.

Съмнявам се и заради насипната и озлобена извънпарламентарна съпротива, чиято запазена марка тези дни е един псуващ журналистки в ефир сценарист, който по някаква случайност се оказа на заместникпредседателското място в новорегистрираната партия на Слави Трифонов. После кажете, че България не е страната на неограничените благоприятни условия. След което за момент си представете, че и тази безредна навалица пипне властта.

И заради изстрадалата „ градска десница “ се колебая, до момента в който неин водач продължава да бъде необразованият комунистически прокурор Атанас Атанасов, работил в смесените региони по време на огромната екскурзия, а след това мистериозно разцъфнал като гневен антикомунист.

Да не приказваме за „ алтернативата “ в лицето на гореспоменатия Румен Радев, в последно време станал прочут с това, че всичките му надменни реплики след това му избухват в лицето – за светлината, за операцията, за щам-1 и щам-2, за това по какъв начин, в случай че е на власт, няма да се краде и за интимните контакти на властта с бизнеса – имитация, станала изключително смешна след последните разкрития за връзките сред съветника му Пламен Узунов и предприемача Пламен Бобоков.

Управляващите не са повода това ръководство да е безалтернативно, уважаеми читатели. Управлението има своите недостатъци и проблеми и на моменти мъчно се оправя с отстраняването им. Никой, в това число и Бойко Борисов, не отхвърля този факт.

Причината това ръководство да е безалтернативно е опозицията.

И тя, опозицията, няма никаква концепция по какъв начин да спре да наподобява слаба, безредна, озлобена и безидейна. Няма никаква концепция по какъв начин да стартира да наподобява като действителна и по-качествена опция на това водачество и това ръководство, а не като група давещи се в безсилието си амбициозни уонабита.

Всъщност, колкото и необичайно да звучи тъкмо в този миг, на Бойко Борисов му е най-лесно. Разделя се с компрометираните управленци, образува нов екип, формулира нови цели, влиза в нов облик и си печели с лекост следващите избори, стъпвайки върху постигнатото досега – нещо, в което никой не може да се конкурира с него.

Нещо, което не могат да реализират нито Корнелия, нито Слави, нито Мая, нито Цветанов.

Та идващия път, когато някой назова това ръководство „ безалтернативно “, уважаеми читатели, недейте гледа самото ръководство. Вижте му опозицията. Отговорите са там. До един. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР